Waarom De Wit?

Met onze unieke missie en visie willen wij voor de klant een totaal productconcept neerzetten. Bij ons kunt u met al uw vragen en behoeften terecht. Daarom bieden we bovenop onze unieke stukken nog 3 uitgebreide diensten aan:

Restauratie

Er is geen enkel product in de wereld dat zo een hoge emotionele betrokkenheid heeft als antiek. Het is daarom dat wij met veel zorg en aandacht de voor u belangrijke stukken restaureren tot in de kleinste details. Zo geeft uw de "eer" aan het "stuk" die het verdient en kan u op de meest ultieme manier van uw waardevolle stukken genieten. Ook onze eigen stukken, bestemd voor de verkoop, ondergaan eerst een grondige restauratie alvorens deze aan de klant bezorgt te worden.

   Reparatie

Ook al behandeld u uw stukken altijd met grootste zorg, een klein ongelukje is nooit ver weg. Daarom staan wij altijd tot uw dienst voor het uitvoeren van reparaties. Als u dat wenst komen we het stuk in kwestie bij uw thuis ophalen en weer terug brengen. En dit allemaal binnen een redelijke termijn.

 OfficiĆ«le taxatie door een beedigd taxateur

Om u zelf en uw stukken te beschermen is het essentieel dat deze officiele getaxeerd zijn in geval van diefstal of complete vernietiging door een ongeluk. Daarom geven wij bij onze stukken officiele taxatierapporten mee bij verkoop. Zo hoeft u nooit lastige verzekeringskwesties te ondergaan en bent u zeker van de waarde van uw stuk. Ook uw huidige stukken kunnen wij, welliswaar op aanvraag, laten taxeren.


Dewit Antiques is dus uw ideale partner in zowel het aankoopproces als het aftersaleproces. Onze bestaansreden bestaat er dus uit u te adviseren en te assisteren in alle stappen die benodigd zijn voor het verkrijgen en onderhouden van de meest waardevolle stukken.

  Waarom antiek?

Tot slot geven wij u nog graag enkele korte argumenten mee waarom u antiek zou moeten kopen: